Returnarea produselor

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe site-ul editurii noastre.

Respectam prevederile in vigoare privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate, mai mult, majorand termenul de returnare la 30 de zile.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, daca acestea nu au suferit deteriorari si nu au urme de uzura, iar contravaloarea lor se restituie de obicei in 3-4 zile de la receptionarea returului, termenul maxim legal fiind de 30 de zile de la primirea cererii de retur in format scris.

Adresa de returnare a produselor este: Str. Paunului Nr. 26, Mogosoaia, Ilfov, atat pentru retururile efectuate cu Posta Romana, cat si pentru retururile trimise prin curier rapid.

Inainte de expedierea produsului pe care doriti sa-l returnati va rugam sa completati formularul de AICI si sa-l atasati unui email catre comenzi@colectiaviolet.ro.